cover letter sql developer north norfolk coastal management case study essay reference example format essay audio songs come how we can make cover letter

Kimchi marinaad Nr. 1

Kimchi marinaad Nr. 1

KASUTAMISE NORM: 1 PAKK = 2 KG KIMCHIT KOGUS: 200 g

KOOSTISOSAD:

õunaäädikas, vesi, fruktoos, sool, õunapüree, Kim-Chi pipar, küüslauk, punane pipar, koriander, maltodekstriin.

TOITUMISALANE INFO

kogus 100 g kohta:

Toiteväärtus:
energiasisaldus 590 kJ/ 140 kcal
rasvad 2,0 g
süsivesikud 29,0 g
valgud 2,0 g

SÄILITUSTEMPERATUUR LAHTISELT: +2°C….+6°C

KIMCHI VALMISTAMINE:

Pekingi kapsas lõika pikuti kaheks või neljaks osaks, porgand või redis lõika tikkudeks, haki roheline sibul. Lahusta sool kuumas vees, lisa ettevalmistatud kapsale ja jäta ööseks (6-10 tunniks). Võta kapsas soolveest välja, määri KIMCHI marinaadiga, lisa köögiviljad ja lase seista 2 päeva temperatuuril 18 – 20 kraadi. Valmis kimchit hoia külmkapis.

KOOSTISOSAD (1 KG KOHTA):

hiina kapsas – 900 g
roheline sibul – 30 g
porgand või redis – 70 g
sool – 30 g
KIMCHI marinaad Nr.1 – 100 g
kalakaste – maitse järgi